Tervetuloa Colosé kauneuden maailmaan!

 

Jokainen haluaa näyttää terveeltä ja hyvinvoivalta. Terveydenhoitoa on ihon suojaaminenulkoisilta stressitekijöiltä kuten ilmansaasteilta ja liialta auringon UV –säteilyltä.

 

Colosé on sveitsiläinen laatukosmetiikkasarja, jonka tuotteet ovat maailman laajuisesti tunnettuja ja arvostettuja. Colosé -tuotteet ovat käytössä n. 60 maassa. Suomeen Colosé saapui vuonna 1969.

 

Colosé -sarja pohjautuu luonnon omiin raaka-aineisiin ja on erittäin korkealuokkainen. Tuotteiden kehittely ja valmistus tapahtuu omassa tehtaassamme Bielin Worbenissa, Sveitsissä.

 

Sarjan kehittelyssä ei käytetä eläinkokeita eivätkä myöskään raaka-ainetoimittajat tee eläinkokeita. Tuotteissa ei ole käytetty keinotekoisia tuoksuja, vaan kaikki tuoksut tulevat suoraan kasvien omista öljyistä. Tuotteet testataan vapaaehtoisilla koehenkilöillä kahdella sveitsiläisellä ihotautiklinikalla Bernissä ennen tuotannon aloittamista. Näin sarja soveltuu erinomaisesti myös atoopikoille, allergikoille ja psoriaatikoille.

 

Sarjassa on ihonhoitotuotteita sekä värikosmetiikkaa, yhteensä noin
200 eri tuotetta.

 

Colosén tehdas panostaa jatkuvaan tuotekehitykseen, joten tuotteiden ominaisuudet kehittyvät sitä mukaa, kun tutkimus löytää entistä tehokkaampia vaikuttavia aineita.

 

Colosén tehdas, Cosmetique Sa Worben, on ensimmäisten kosmetiikkasarjojen joukossa saanut vuonna 1998 SQS ISO9001 sertifikaatin.

 

Colosén tehdas toimii ekologisesti, ympäristöä säästäen, osallistuen kestävään kehitykseen mm. käyttämällä mahdollisimman vähän pakkausmateriaaleja. Muovipakkaukset ovat kierrätysmuovia, puhdistusliinat ja muut kuitumateriaalituotteet valmistetaan raaka-aineista, jotka ovat kuormittaneet ympäristöä mahdollisimman vähän.

 

ISO 9001 sertifiointijärjestelmän mukaisesti ympäristökysymykset huomioidaan tuotannon kaikissa vaiheissa. GPA laatujärjestelmä, jota tehdas noudattaa, edellyttää tuotannolta lääketehtaalta vaadittavan tasoista puhtautta, viimeisintä ammattitaitoa henkilöstöltä, sekä tiukkaa puolueetonta laadunvalvontaa.

 

Tuotteiden valmistusketju on keskitetty yhteen paikkaan, kuljetusten minimoimiseksi.

 
Colosé asiakkaanani Sinulle on
joka 10. tuote  -50% ovh:sta.